1544077089_lightbox

Nå har dere muligheten til å støtte klubbens nye prosjekt, rettet mot barn og unge i FK Vidar.

Kjære Vidar-medlemmer og venner! 
Nå har dere muligheten til å støtte klubbens nye prosjekt, rettet mot barn og unge i FK Vidar.
Vi har satt i gang arbeidet med å bytte dekket på mini-kunsten. Banen vil være et meget viktig bidrag i klubbens arbeid med barn og unge fremover. Dette er et prosjekt som koster mye penger, og vi trenger derfor deres hjelp til å finansiere dette.
Dette er den eneste banen på Lassa Idrettspark som Vidar eier selv, og banen ble bygget gjennom midler fra Paul Olav Olsens minnefond som i stor grad finansierte banen. Vi har store planer om å skape mange nye gode minner for barn og unge i klubben i mange, mange år fremover.
Dere får muligheten til å kjøpe andeler av den nye banen, og i tillegg få navnet deres skrevet opp som andels-holder for den nye Sparebanken Vest banen for alltid.
Har du lyst å få navnet ditt, eller deres barn/venner/familie skrevet opp på Lassa, og i tillegg støtte barn og ungdomsavdelingen i FK Vidar? Da har dere muligheten til å kjøpe flere andeler nå. Så om alle små i familien vil ha navnet sitt skrevet opp på et stort skilt ved den splitter nye Sparebanken Vest banen, er det selvfølgelig fullt mulig!
Andelene kan kjøpes her:
Ønsker du å bidra med beløp på 10.000 eller mer, ta kontakt med Amir Ajjour via Amir@fkvidar.no.
Med vennlig hilsen,
Mini-kunst komiteen
Amir Ajjour, Kristian Eftestøl og Sjur Drechsler
IMG_7911

Vellykket sosial treningshelg på Lassa

Facebook IMG-Vidar

Støtt FK Vidar helt gratis!

438093528_958358976295928_7631552721865004263_n

A-Kamper uke 21!