22cf09a1797d87ec0c74ce70eac77a23

Skadeverk

Sak fra Aftenlandet  

For oss er dette veldig plagsomt, og noe som koster oss i utgifter, sier en oppgitt og fortvilet Odd Surdal, markedssjef i Vidar.

Bydelsklubben fra Stavanger melder om skadeverk gjort på innbytterbenker, bosspann og reklameskilter i helgen.

– Skiltene har bare vært montert i én uke før noen har satt seg inn i innbytterboksene, drukket alkohol, røyket, og tagget ned både skilt og rammeverk, forteller Surdal.

Klubben har vært plaget med flere lignende hendelser de seneste årene.

– Kort tid etter at innbytterbenkene ble satt opp, var det noen som tagget de, og som forsøkte å sette fyr på de, opplyser Surdal.

Påføres uforutsette utgifter

På spørsmål om helgens hendelse er politianmeldt, svarer Surdal:

– Det har vi ikke fått gjort det enda, men vi tenker å ta en telefon til de. Det kan jo være de har noen navn, eller klarer å hente noe ut av signaturen på taggingen, sier han.

Markedssjefen forteller videre at klubben kan komme til å måtte legge ut mellom 5.000 og 10.000 kroner i rengjøring av skiltene, og at det derfor fort kan være billigere å kjøpe nye skilt.

– Vi har en dugnadsgjeng her som bruker fritiden sin på å montere opp og å gjøre det fint her, og så har du noen mennesker som kommer hit for å tagge ned, og ødelegge. Det er absolutt ikke bra, avslutter han.

 

Norbert er tilbake i rødt!

DSC_0116

Fotballskole vinterferien

brandeggen

Spillere til Eliteserien, OBOS-Ligaen og PostNord-ligaen!