vidar_11.04.2018

Årets ungdoms-serie nærmer seg slutten

Nå nærmer sesongen seg slutten for de fleste Vidar-lag. Vi har hatt mye fokus på A-lagene i sosiale medier, men vil her oppdatere hvordan det har gått i ungdomsavdelingen. Vi har 17 ungdomslag som har spilt seriespill i år. Noen i 1 divisjon, noen i 2. og noen i 3. Vi har også lag som spiller i KM, regional-serie og lag som nå skal ture til Kristiansand på Trollcup. Tidligere i år reise alle ungdomslagene ned til Dana Cup. Ikke bare var vi med i Dana, men vi tok likså godt med oss «Beste Klubb» trofeet hjem.

 

G13. I Gutter 13 klassen har vi 2 kamp-lag som har spilt masse kamper i år. Førstelaget vant 1. Divisjon tidligere i vår, og har spilt KM nå i høst. Der er de i en vanskelig pulje med de beste 13-års lagene fra området, og ligger med 12 poeng etter 9 kamper. Dette laget vant også B-Sluttspillet i Danacup i år, som var FK Vidars eneste gull i årets Dana.

Vidar g13-2 spilte også en egen vår-serie hvor de endte med 5 poeng etter 8 kamper i 2. Divisjon. Der har de snudd helt opp/ned etter sommerferien, og har nå 3-doblet antall poeng på like mange kamper, og ligger kun 1 poeng bak serieleder Sandnes Ulf2 med en kamp igjen. Den spilles i dag (25.10.23) borte mot Hana.

 

G14. I gutt14 har vi hele 4 kamp-lag fordelt på rundt 60 spillere. Dette er veldig kjekt og positivt for klubben, og vi er veldig fornøyde med å ha så mange 14-åringer med oss! Her har førstelaget gjort det samme som g13, vunnet vår-sesongen, hvor de vant på målforskjell foran 2.plass Brodd. Dette har gitt dem plass i KM hvor de ligger på en foreløpig andre-plass, 3 poeng bak Madla 1 (som møtes i siste runde). G2009 hadde også god innsatts i Danacup hvor de røk ut i 1/8 finalen A-sluttspill på straffer, ble blant de 32 beste lagene av totalt 146 lag.

G14-2 har spilt 16 kamper i år, hvor de hat tatt med seg utrolige 34 poeng i 2. divisjon. De ligger foreløpig på en 3 plass på tabellen, med 2 kamper igjen.

G14-3 og G14-4 spiller begge i hver sin pulje i 3. Divisjon. Vidar3 er ferdig med sine kamper, og endte på 6 plass, mens Vidar4 har en kamp igjen og ligger på 2. Plass. Den kampen spilles mot Vardeneset 2.

G15. I denne aldersgruppen har vi 2 lag. Førstelaget endte på 2. plass i vårsesongen, og spiller dermed nå i KM. Der har de slitt litt mer med resultatene, men kjempet til seg 6 poeng på 9 kamper. I KM er det som alltid høyt nivå, og det er kjekt å teste seg ut mot de beste uansett hvordan kampene går. Dette laget røk ut i kvart-finalen i A-Sluttspillet i Danacup og ble dermed top16 av 144 lag.

Vidar2 vant sin vår-sesong i 3. divisjon uten tap på 8 kamper. De bestemte seg for å teste seg ut i 2. Divisjon i høst, hvor det også har gått veldig bra. Etter 6 kamper ligger vidar2 på 4.plass på tabellen, med 2 kamper igjen. (skal sies at 2,3 og 4.plass ligger på samme poengsum) vi gleder oss til å følge med på siste 2 rundene. Masse lykke til!

G15 sender også et lag ned til Kristiansand for å spille Trollcup førstkommende helg. Dette vil være en cup for det sosiale, og g15 har sendt ned masse spillere sørover. Kampene vil spilles mot Vindbjart, Flint og Runar IL. Vi ønsker dere masse lykke til!

 

G17. Denne klassen er nesten helt ny, og årets prøvekaniner for g17 har tatt divisjonene med glans. Førstelaget har spilt hele 22 kamper denne sesongen, og har 53 poeng i første divisjon, og scoret over 80 mål. Laget gjorde også en god figur i Danacup og røk i kvartfinalen i A-Sluttspillet.

Vidar 2 i g17 klassen vant vår-sesongen sin uten tap. (7 seier, 1 uavgjort). Nå mangler de 2 kamper i høst-sesongen hvor de også ligger på førsteplass, og leder med 7 poeng (med 1 kamp mer spilt). Vidar trenger 1 seier på siste 2 for å vinne serien (siste serierunde kan ende med å være avgjørende, ettersom denne spilles mot 2. plassen på tabellen.

Vidar2 reiser også ned til Trollcup, men ettersom g17 kun er i Rogaland, så har de vært nødt til å melde seg på g19 klassen. En stor utfordring, hvor motstanderne er juniorlagene til Årvoll, Vindbjart, Øyestad og Randesund.

 

G19. årets juniorer i Vidar stiller med 2 lag. Første-laget spiller i G19 Internkrets Rogaland/Hordaland. En serie hvor over halvparten av lagene på tabellen kan ende med seriegull med kun 2/3 runder igjen. Her ligger Vidar1 foreløpig på 2 plass bak Ølen, men det skiller kun 2 poeng mellom første og 5.plass. g19 reiste ned til Danacup, og endte på en delt 3. plass etter å ta tapt Semifinalen i A-Sluttspillet.

G19-2 trengte ikke spille alle kampene sine i vår-sesongen hvor de vant 3. divisjon med en kamp mindre spilt enn alle andre. Dette laget er det Vidar-laget i klubben som har spilt minst kamper i år med stor margin, og i høstsesongen kun har 4 lag i gruppen sin. Dette ble dobbelt serie på høsten, og ligger på 3 plass med en kamp igjen mot tabell-jumbo Hana som også møttes i forrige runde, så her er det store muligheter på seier.

 

Så over til jentesiden av klubben. Vi har 3 aldersgrupper i ungdomsavdelingen for jentene.

 

Jenter13 sitt første-lag startet året i 2. divisjon, hvor de endte med 6 seiere og 2 tap, som ga 2. plass på tabellen. Dette resulterte i at jentene prøvde seg ett nivå opp i høst, hvor de har fått vanskeligere motstand. Med 2 kamper igjen ligger jentene på bunnen med 4 poeng. Skal også sies at kampene har vært jevne og at det har vært flere sure 1-måls tap, og at målforskjellen er på 10-19 etter 8 kamper.

Vidar2 startet året i 2. divisjon hvor de spilte 8 kamper før sommeren og endte på 7 plass. Her også er målforskjellen god med kun -4 i mål etter 8 kamper. De meldte seg ned ett nivå til høsten, og ligger nå på 2 plass med en kamp igjen. Laget over er Staal som ligger 3 poeng foran med en kamp mer spilt. Dette blir en stor thriller til siste sekund. Vidar2 møter Randaberg2 i morgen, og Vidar trenger 7 mål for å vinne serien. HEIA VIDAR!

 

J14. i Jenter-14 serien har vi kun et lag. Dette laget spiller i 2.divisjon både i vår og i høst. I vår endte de rett under midten av tabellen, og eneste vei de så var oppover, og nå i høst har de gått nettopp den veien. Med 3 kamper igjen ligger de på 3.plass, kun 5 poeng bak 1.plassen som har en kamp mer spilt. Her vil hver kamp ha mye å si, og vi har stor tro på jentene! Jentene reiser også til Trollcup i Kristiansand den kommende Halloween helgen med 2 kamplag. Halloween kan vi alltids feire en annen gang, fotball er tross alt det viktigste. Vi ønsker dem masse lykke til. Motstander her er Flint, Frøyland, Vigrestad, Donn, Hundvåg, Vestre Akers, Madla og Greipstad.

 

J15. Her har vi 2 kamp-lag som spiller i 2 og 3. divisjon. Vidar1 endte i vår midt på tabellen, og ligger nå i høst-sesongen på en solid 2. plass. Jentene avsluttet sesongen sin med en 5-1 seier over Vigrestad forrige uke, og vi gratulerer med en super sesong. Laget kom også helt til semifinalen i Danacup i B-Sluttspillet.

Helt til slutt ser vi på j15-2. De har spilt jevne kamper igjennom hele sesongen, med -8 mål på 15. kamper. De har hatt en litt trøblete høstsesong, hvor de jevne kampene ofte har endt i motstanders favør. 3 av 5 tap i høst har vært med ett mål. Disse jentene er også ferdig med sine kamper i serien, og vi gleder oss til å se hvordan det går med jentene neste sesong.

Jenter15 avslutter også sesongen med Trollcup i Kristiansand. Her sendes 2 kamp-lag i j15 klassen, som skal møte Egersund, Randaberg, Lyngdal, Lommedalens, Vaulen og Re FK. Vi ønsker dere masse lykke til!

Vi ønsker alle lag som skal til Kristiansand lykke til, og vi vil oppdatere hvordan det går med lagene på våre facebook-sider.

IMG_7911

Vellykket sosial treningshelg på Lassa

Facebook IMG-Vidar

Støtt FK Vidar helt gratis!

438093528_958358976295928_7631552721865004263_n

A-Kamper uke 21!