Bilde1

ENJOY

Kjære Vidarmedlem!
Som dere vet er klubben helt avhengig av inntekter for å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet til våre medlemmer. I år som foregående år har vi inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Idrettsrabatten. Salg av Enjoy Idrettsrabbatten er en obligatorisk dugnad for alle spillere i klubben
Hva er Enjoy Idrettsrabatten?
Enjoy Idrettsrabatten er en app, som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig.
Appen er gratis å laste ned og utforske. For å få tilgang til alle rabattene må man kjøpe en «voucher» som inneholder en verdikode som du registrerer i appen.
Hva sparer jeg med Enjoy?
Hvor mye du sparer avhenger av hvor ofte du bruker appen og hvor mye du handler for hver gang. Du finner godt utvalg av tilbud både lokalt og ellers i landet. Dette betyr at familie og venner som bor andre steder i landet, også kan kjøpe Enjoy av deg. Med Enjoy kan du handle på tilbud når du vil, og hvor du vil.
Appen er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. November neste år, har du god tid til å benytte seg av alle fordelene du kan få hos over 2000 brukersteder.
Hvordan gjennomfører vi dugnaden?
Voucherne er enkle å selge til arbeidskollegaer, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster voucherne 350,- kroner. Gyldigheten på voucherne er fra 1. November 2021 og helt frem til 1. November 20
Hver spiller skal selge 2 vouchere hver, men det er selvsagt lov å selge flere 🙂
Dersom en familie har 2 medlemmer i klubben skal de selge 3 vouchere hver og har du 3 spillere i klubben er det obligatorisk å selge 4 vouchere.
Voucherne leveres på Lassa i uke 42
IMG_7911

Vellykket sosial treningshelg på Lassa

Facebook IMG-Vidar

Støtt FK Vidar helt gratis!

438093528_958358976295928_7631552721865004263_n

A-Kamper uke 21!