OBOS

OBOS blir hovedsamarbeidspartner i FK Vidar

OBOS og FK Vidar har inngått en samarbeidsavtale som innebærer at OBOS nå blir Hovedsamarbeidspartner i FK Vidar.  Avtalen trer i kraft fra januar 2023.

Som en del av beslutningsgrunnlaget ser OBOS at FK Vidar har lokal forankring, har et tydelig verdisyn med mål om å skape begeistring og lokal patriotisme.

Det harmonerer godt med OBOS sitt verdigrunnlag.

Både FK Vidar og OBOS jobber for et varmere og mer inkluderende samfunn.

– OBOS er stolt over å bli hovedsamarbeidspartner til FK Vidar – som gjør en fantastisk innsats for lokalsamfunnet i Stavanger. Vi vet at FK Vidar betyr veldig mye for mange små og store fotballspillere og fotballfans, og det at OBOS nå bidrar til at klubben kan opprettholde og utvikle sine aktivitetstilbud er helt i tråd med vår visjon om å skape «liv mellom husene» og vårt samfunnsansvar, sier administrasjonssjef Tor Eriksen i OBOS.

Markedssjef i FK Vidar, Odd Surdal er stolt over avtalen, og sier at avtalen med OBOS gir et tydelig signal til omgivelsene at FK Vidar er en klubb som sammen med OBOS setter sitt samfunnsengasjement på dagsorden, og at vi med denne avtalen vil vi kunne rekke ut til flere.

Vi i FK Vidar håper dette gir inspirasjon til flere store aktører som ønsker å bli en del av klubbens nettverk med fokus så vel sportslig –som samfunnsmessig.

 

Dette er OBOS

 

Om OBOS: Norges største boligbyggelag med rundt 530.000 medlemmer. OBOS har virksomhet innen boligutvikling, bank, forsikring, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning, næringseiendom og digitale tjenester.

 

OBOS har et stort samfunnsprogram og OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar. For å bidra til livet mellom husene har vi etablert programmet OBOS gir tilbake for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.

 

Mer informasjon om OBOS finner du på https://nye.obos.no

 

damelaget

FK Vidar sitt damelag i SEMIFINALE!

DSC_1127

FK Vidar Miniturnering – OBOS Cup

DSC_0721

FK Vidar – Madla IL