DS1

Odd Søndenås pokalen!

Årets Odd Søndenås pokal 2023 tildeles Albert Rudjord og Erlend Drechsler.

Begge guttene har tilhørt G2006 laget til FK Vidar som har gitt oss så mange gleder over flere år. Dana cup gullet i 2022 henger høyt, men miljøet og kameratskapet laget har, har vært varemerket over mange år. Dere skal begge ha stor ære for dette.

Albert: Fem år gammel var du da pappa Øyvind tok deg med på din første fotballtrening. Allerede da viste du slepen teknikk og øye for mål. Noen år senere viste du oss alle hva det ville si å skulle kjempe seg tilbake mot noe. Etter ett langt sykdomsforløp var det en help spesiell opplevelse å se deg lage ditt første mål i Dana cup. Et rørende øyeblikk for oss voksne, men selvsakt typisk deg og likeså greit smelle inn et mål til, få minutter etter. Du har alltid hatt en helt egen evne til å sette ditt preg på et lagmiljø med et herlig godt humør og god humor.

Erlend: Som yngstemann i en engasjert Vidar familie er det vanskelig å peke på når du startet. Dette er du bare født rett inn i. Derfor må det ha kriblet ekstra når også du fikk starte opp med treninger og kamper.Og når man stiller så godt forberedt som du var, så var talentet synlig helt fra starten av. Du har flere Dana cuper som medfølgende supporter enn som spiller selv. Da er det selvfølgelig ekstra kjekt og bare klinke til med en gullmedalje når du selv skulle i aksjon. Du har alltid vært en lederskikkelse i laget som har bidratt til god orden i rekkene og sørget for det aller viktigeste; At vi alle har det kjekt.

Vi retter en stor takk til dere begge for den fantastiske innsatsen dere har lagt ned i FK Vidars ungdomsavdeling. Og vi er veldig glade for at vi skal ha dere hos oss en god stund til.

IMG_7911

Vellykket sosial treningshelg på Lassa

Facebook IMG-Vidar

Støtt FK Vidar helt gratis!

438093528_958358976295928_7631552721865004263_n

A-Kamper uke 21!