Sukkerfrittidrettslag

FK Vidar har gjennom et samarbeid med NorSweet AS satt en målsetning om å redusere sukkerforbruket i maten som serveres i klubbens regi.

Det betyr at vi ønsker å redusere sukkerinnholdet i kaker, lapper, vafler og annet bakverk som selges gjennom kiosken og serveres på klubbhuset.

 

NorSweet AS er et lokalt firma som har utviklet en serie med kalorifri og 100% naturlig sukkererstatning basert på mais.

Erstatningen ser ut som sukker, oppfører seg som sukker i bakst og smaker minst like godt som sukker.

Produktene har vært på markedet i 1 år og har allerede solgt 30 000 eksemplarer.

 

#sugarfreekitchen

Gjennom samarbeidet med NorSweet har FK Vidar fått sin unike lenke: https://norsweet.com/no/?aff=fkvidar

Denne lenken leder direkte til nettbutikken til Norsweet. Alle som klikker på denne lenken blir automatisk knyttet til FK Vidar og kjøp som dere gjør vil gi klubben inntekter.

 

Vi oppfordrer våre medlemmer til å klikke på linken og se alle produktene som NorSweet tilbyr og vurdere å bli med på klubbens målsetning om å redusere sukkerforbruket også for medlemsfamilier.

 

Gratis smaksprøver

NorSweet tilbyr også gratis smaksprøver på nettsiden sin, på den måten teste produktet før en gjør en bestilling.

 

Julegavetips!

I nettbutikken finner du også sammensatte pakker som egner seg perfekt som julegaver til de som elsker sunn mat uten sukker.

 

Vi i FK Vidar tror både budskapet om redusert sukkerforbruk, samt inntektetsmulighetene til klubben, gjør dette til et spennende samarbeid.

 

 

Lenke for mer informasjon om klubbens inntektsmuligheter og NorSweet sitt produktsortiment: https://norsweet.com/wp-content/uploads/2020/12/norsweet_fkvidar.pdf

 

 

Spørsmål om produktene og samarbeidet kan rettes direkte til NorSweet på 52972236

 

 

IMG_7911

Vellykket sosial treningshelg på Lassa

Facebook IMG-Vidar

Støtt FK Vidar helt gratis!

438093528_958358976295928_7631552721865004263_n

A-Kamper uke 21!