veo1

Veo Kamera – utlån/retningslinjer

Retningslinjer for bruk av klubbens 2 Veo kamera – gjelder klubbens senior lag, både dame og herre samt lag i U-avdelingen

Klubben har 2 Veo kamera til disposisjon som kan benyttes av klubben senior lag, både dame og herre samt lag i U-avdelingen. For at alle som ønsker det skal få en mulighet til å benytte seg av tilbudet har vi forsøkt å lage noen kjøreregler som følger under og som vi håper alle respekterer.

 

Prioriteringsliste

1) A-lag herrer og A-lag damer har 1.prioritet og kan booke til alle sine kamper så snart terminlisten er på plass. De har også 1.prioritet til å booke kamera til alle treningskamper før sesongstart.

2) Alle lag i ungdomsavdelingen – kan booke for 1 måned om gangen og IKKE hele sesongen. Dette for å gi alle som ønsker det en mulighet til å filme «en kamp eller to» i løpet av sesongen. Minner om at den som ønsker å filme fra kamper til for eksempel analyseformål, eller til egen privat bruk, trenger aktivt samtykke fra de som filmes. Dersom spillerne som filmes/fotograferes er under 15, må også foreldrene gi sitt samtykke.

 

Booking- system

Kameraene bookes via klubbens hjemmeside – se utsnitt under

Bruk/booking av kamera under Dana Cup

Her forsøker vi en ordning med at 2 lag har ansvar for hvert sitt kamera, men at alle lag som ønsker kan benytte disse såfremt de er ledige. Her håper og tror vi at alle er med å bidra til å «dele på godene» og løser dette i felleskap den uken det pågår.

Forøvrig viser klubben til Norges idrettsforbund sine retningslinjer for publisering av bilder og film:

https://www.fotball.no/fotballens-verdier/seksuelle-overgrep-og-trakassering/retningslinjer-for-publisering-av-bilder-og-film/

 

Kameraet skal leveres inn full-ladet dagen etter brukt.. Dette slikt at dem som trenger det neste dag finner det i den stand dem trenger det i.

Trenger dere mer info. Ta kontakt med Kristian Mortensen Eftestøl på 47444334 eller Kristian@fkvidar.no

IMG_7911

Vellykket sosial treningshelg på Lassa

Facebook IMG-Vidar

Støtt FK Vidar helt gratis!

438093528_958358976295928_7631552721865004263_n

A-Kamper uke 21!