Rogaland Elektro AS

Rogaland Elektro ble etablert i 1978, og har siden den gang etablert en solid posisjon innenfor leveranse av ulike elektrotjenester.

Vi har i dag rundt 95 ansatte, og omsatte i 2020 for rundt 110 millioner kroner.

Opp gjennom årene, har vi opparbeidet erfaringer og kompetanse på de fleste typer av elektriske anlegg, fra store bygningsinstallasjoner og avanserte styresystemer, til alle typer oppdrag innenfor bedrift- og privatmarkedet.

Vi utfører store og små elektro-oppdrag både i Rogaland og andre steder i Norge.

Det er vår målsetting at Rogaland Elektro skal være en betydelig, løsningsorientert aktør i det tekniske entreprisemarkedet. Vi vil være din foretrukne elektroentreprenør – når du trenger elektriker.

Vårt verdigrunnlag bygger på følgende verdier:

  • Trygghet – sammen er vi trygge
  • Ansvarlig – Du kan stole på oss!
  • Kompetanse – Vi imøtekommer endringer og vil lære mer
  • Kundefokus – Kunden er sjefen

Gjennom målrettet innsats fra våre kompetente og motiverte medarbeidere, skal vi sikre effektive løsninger av høy kvalitet og bygge solide og fremtidsrettede kunderelasjoner.

Vi har også stort fokus på å skape en god og trygg arbeidsplass, for oss og for kommende generasjoner. Som Miljøfyrtårn bedrift er Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS) er en viktig del av vår hverdag. Ulykker kan forebygges, og vårt mål om null uhell tror vi fullt ut er oppnåelig.

Rogaland Elektro har fagbutikker for belysning på Randaberg, Mosterøy og Gjesdal. Her vil våre hyggelige medarbeidere sørge for at du både får praktiske råd og veiledning til hvordan du kan forbedre belysningsløsninger i ditt hjem.

Som medlem i FK Vidar får du alltid meget fordelaktige priser, prøv oss !

Andre fordeler som kan være av interesse

OIP

Rogaland Elektro AS


Som medlem i FK Vidar får du alltid meget fordelaktige priser, prøv oss !
Helsebutikken

Helsebutikken


* 15% rabatt på alle varer
Bilde1

Stavanger Kiropraktisk Senter


Som medlem/foresatt i FK Vidar får du disse prisene: 650,- første konsultasjon 500,- videre behandling  325,- på røntgen Online booking skriv FK Vidar i kommentator feltet kiropraktisksenterstavanger.no Tlf. 51893108