Stavanger Kiropraktisk Senter

I 1961 startet Olav Høyer Mathiassen klinikken som var den første kiropraktiske klinikken i Stavanger. Kiropraktisk Senter drives i dag av andre generasjon, kiropraktor Kristen Høyer Mathiassen, og tredje generasjon, Ole Christer Høyer Mathiassen.

Vi holder til i Verksgata 11, like ved Hurtigbåtterminalen og parkeringshuset ved Magasin Blaa. Vi har mer enn 40 års erfaring med kiropraktikk, og har godt samarbeid med alle grupperinger innen helse.  Vi har også egen digital røntgenavdeling. Du er derfor i trygge hender hos oss.

Ansvarlig for avtale med FK Vidar er :

Ole Christer Høyer Mathiassen

Utdannet kiropraktor i 2015 ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England.

Etterutdanning innen idrettskiropraktikk.

Behandler akutte og kroniske smerter i alle kroppens muskler og ledd. God erfaring med hodepine og svimmelhet/krystallsyke. Har vært medisinsk ansvarlig for flere idrettsklubber. Går jevnlig på kurs for å kunne tilby best mulig oppdatert og effekt behandling.

 

Som medlem/foresatt i FK Vidar får du disse prisene:

650,- første konsultasjon

500,- videre behandling 

325,- på røntgen

Online booking skriv FK Vidar i kommentator feltet

kiropraktisksenterstavanger.no

Tlf. 51893108

Andre fordeler som kan være av interesse

FK Vidar spiller på lag med Kreftforeningen


FK Vidar støtter det viktige arbeidet Kreftforeningen gjør – bli med på laget du og! Bli medlem nå til kampanjepris kr. 100,- og få flott takkegave
last ned

bankerspizza Tasta


Alle medlemmer i FK Vidar får 10% rabatt på alle pizza fra Bankerspizza Tasta, oppgi "FK Vidar" ved bestilling, så får dere rett pris
OIP

Rogaland Elektro AS


Som medlem i FK Vidar får du alltid meget fordelaktige priser, prøv oss !