Finn Midbøe AS

Med visjonen vår, «Me gjør kverandre bere», mener vi i kunderelasjonen, i samspillet internt, i prosjektene og i hverdagen. Vi er alle avhengig av hverandre for å få fornøyde kunder, ha det gøy på jobb og ha en sikker arbeidsplass.

En real rørlegger
RYDDIG: Vi kommer når vi skal, svarer på telefonen, leverer. Ikke noe tull. Samtidig tar vi ansvar, er ordentlige, skikkelige og etterrettelige. Bokstavelig – vi rydder etter oss.

EKTE: Vi gir oss ikke ut for å være noe annet enn det vi er. Vi er hel ved, ærlige, menneskelige og leverer et skikkelig håndverk.

ANNERLEDES: Vi tør å ta ut litt galskap og sjarm, har humor, liker å positivt overraske våre kunder.

LAGSPILLENDE: Vi søker alltid etter et godt samarbeid mellom oppdragsgiver og firma, mellom kunde og rørlegger, og selvsagt også internt hos oss selv. Det innebærer å ha respekt for hverandres oppgaver, bidra til fellesskap, til best mulig kultur, best mulige løsninger og strukturer.

En REAL rørlegger, rett og slett!

Vi tilbyr FK Vidar`s medlemmer den beste servicen og den beste prisen på våre tjenester, ta kontakt og FINN det ut

Andre fordeler som kan være av interesse

Intersport - Madla Amfi

Intersport


* 20% rabatt på klubbkolleksjon og klubbrelaterte varer * 20% rabatt på alle typer sko * 15% rabatt på alle sykler og sykkelutstyr
OIP

Finn Midbøe AS


Vi tilbyr FK Vidar`s medlemmer den beste servicen og den beste prisen på våre tjenester, ta kontakt og FINN det ut
image

Egon restaurant Stavanger


Avtalen innebærer at klubb/lag mottar 10% kickback av beløpet på det som er bespist i restauranten. Hvordan ? Oppgi FK Vidar ved bestilling i kassen 1 etasje Send kopi av kvittering til odd@fkvidar.no og merk hvilket lag som skal ha kickback Så da er det bare å opplyse familie, venner og alle andre dere kjenner til å bruke avtalen, kan fort gi et godt tilskudd til lag kassen :)