bankerspizza Tasta

Vi er en litt sprek gjeng som av og til går i tenkeboksen for å gå litt utenfor boksen. Akkurat som bunnen, sausen og ingrediensene så utfyller vi hverandre. Det er mulig at du blir tatt imot på litt forskjellig vis, enten på telefon, epost eller når du er på Din Bankers for å hente. Vårt mål er at du føler deg vel når vi tar imot deg, uansett hvordan dagen din har vært.

Hos oss bakes ferske bunner hver dag. Å håndtere gjær og deig er en egen liten kunst 😉 Vi legger sjelen i håndverket og gir bunnen litt ekstra kjærlighet. Sausen er nøye blandet slik at den skal gi pizzaen akkurat passe saftighet og smak uten at den blir dominerende. Ferdig sauset bunner blir forsiktig flyttet inn på kjølen vår i påvente av å gi noen en god pizza opplevelse.

Kanskje er du den neste vi kan glede? Vil du hente pizza selv eller få levert? Ingrediensene du har valgt blir lagt på med omtanke. Vår pizza deles i 8 stykker og hvert pizza stykke skal gi like mye glede. Akkurat som våre ansatte, så mener vi at vår bunn, saus og ingredienser utfyller hverandre; ingen skal ta for mye plass eller for lite, men akkurat passe 😉 Og «bare så du vett det» så stekes pizzaen på stein i vår ovn slik det skal gjøres.

Vi er FK Vidar`s Pizza Partner, og vi skal sørge for at dere alle blir meget godt fornøyde 😉

Alle medlemmer i FK Vidar får 10% rabatt på alle pizza fra Bankerspizza Tasta, oppgi "FK Vidar" ved bestilling, så får dere rett pris

Andre fordeler som kan være av interesse

cropped-Grdem-1

Harestad Bygg


* 35 % rabatt på vinduer fra Gilje, Nordan og Uldal * Tilgang til FK Vidar sin rammeavtale
image

Egon restaurant Stavanger


Avtalen innebærer at klubb/lag mottar 10% kickback av beløpet på det som er bespist i restauranten. Hvordan ? Oppgi FK Vidar ved bestilling i kassen 1 etasje Send kopi av kvittering til odd@fkvidar.no og merk hvilket lag som skal ha kickback Så da er det bare å opplyse familie, venner og alle andre dere kjenner til å bruke avtalen, kan fort gi et godt tilskudd til lag kassen :)

FK Vidar spiller på lag med Kreftforeningen


FK Vidar støtter det viktige arbeidet Kreftforeningen gjør – bli med på laget du og! Bli medlem nå til kampanjepris kr. 100,- og få flott takkegave