bankerspizza Tasta

Vi er en litt sprek gjeng som av og til går i tenkeboksen for å gå litt utenfor boksen. Akkurat som bunnen, sausen og ingrediensene så utfyller vi hverandre. Det er mulig at du blir tatt imot på litt forskjellig vis, enten på telefon, epost eller når du er på Din Bankers for å hente. Vårt mål er at du føler deg vel når vi tar imot deg, uansett hvordan dagen din har vært.

Hos oss bakes ferske bunner hver dag. Å håndtere gjær og deig er en egen liten kunst 😉 Vi legger sjelen i håndverket og gir bunnen litt ekstra kjærlighet. Sausen er nøye blandet slik at den skal gi pizzaen akkurat passe saftighet og smak uten at den blir dominerende. Ferdig sauset bunner blir forsiktig flyttet inn på kjølen vår i påvente av å gi noen en god pizza opplevelse.

Kanskje er du den neste vi kan glede? Vil du hente pizza selv eller få levert? Ingrediensene du har valgt blir lagt på med omtanke. Vår pizza deles i 8 stykker og hvert pizza stykke skal gi like mye glede. Akkurat som våre ansatte, så mener vi at vår bunn, saus og ingredienser utfyller hverandre; ingen skal ta for mye plass eller for lite, men akkurat passe 😉 Og «bare så du vett det» så stekes pizzaen på stein i vår ovn slik det skal gjøres.

Vi er FK Vidar`s Pizza Partner, og vi skal sørge for at dere alle blir meget godt fornøyde 😉

Alle medlemmer i FK Vidar får 10% rabatt på alle pizza fra Bankerspizza Tasta, oppgi "FK Vidar" ved bestilling, så får dere rett pris

Andre fordeler som kan være av interesse

Rogaland gjenvinning

Rogaland gjenvinning


10 m3 fastpriscontainer til kampanjepris 3 290,-
NorEngros Kjosavik AS

NorEngros Kjosavik AS


* 15% rabatt på alle varer
OIP

Finn Midbøe AS


Vi tilbyr FK Vidar`s medlemmer den beste servicen og den beste prisen på våre tjenester, ta kontakt og FINN det ut